Blog

OSB recrutează!

Gabriel Activități, Admitere
1

E toamnă… și dacă e toamnă ce facem? Numărăm bobocii! Și ca în fiecare an, nu doar numărăm, ci și recrutăm.

OSB rectutează! De ce? Pentru că oricât de completă ar fi echipa noastră, mereu avem nevoie de forțe noi, altfel zis de bobocei isteți, ingenioși și plini de idei inovative.

Cine suntem noi? Organizația căreia îi pasă de viitorul tău pe termen scurt în acest oraș nou pentru tine. Cei care vor să te ajute să te integrezi, să-ți rezolvi problemele studențești sau personale care vrei, nu vrei – apar. Cei care luptă pentru a se face cunoscuți și ascultați. Cei care promovează valorile Basarabiei, creează idei, dezvoltă și pregătesc tineri pentru viitor. Cei care vor să te facă să îți simți importanța atât pentru comunitatea din Banat, cât și pentru țara ta. Cei care vor să te ajute să-ți găsești rolul în schimbarea ce trebuie să aibă loc în viitorul nostru comun.

Ce oferim?

Un mediu tânăr, plăcut, schimbător și vesel. Oameni care vor să te ajute cu tot ce ai nevoie. Îți oferim oportunitatea să participi la a ne face cunoscuți și ascultați, să organizezi chiar tu proiecte sau să participi la organizarea acestora. Un mediu în care fiecare opinie este ascultată și luată în considerare. Unde dezvoltarea personală e la ea acasă, iar voia bună și distracția fac parte din programul zilnic.

Așadar, cerințele nostre pentru voluntari sunt:

  • Dornic să se integreze în comunitatea de basarabeni din Timișoara;
  • Nerăbdător să cunoască și să devină parte a studențimii bănățene;
  • Persoană căreia să-i pese de imaginea sa și a comunității din care face parte;
  • Implicat prin fapte, gânduri și idei la tot ce participă;
  • Motivat, pozitiv și optimist.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus sau dacă îți dorești să fii așa, te rugăm să completezi formularul de aplicare atașat și să ne convingi că ești de-al nostru. Noi ne dorim să ni te alături și te asigurăm de la început că nu te vei plictisi și că nu-ți vei regreta alegerea.

1 comentariu în “OSB recrutează!

  1. Buna seara!Eu nu sunt de origine basarabeană,sunt din Câmpulung Muscel!Dar mi as dori sa fac parte din organizația dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.