Blog

Echipa OSB este gata să adopte bobocii!

Gabriel Activități, Admitere
1

După tradiția formată de-a lungul anilor, la fiecare început de an universitar, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara desfășoară proiectul Adoptă un Boboc. Cu toții am fost acolo: dezorientați într-un oraș nou, într-o țară nouă, la un pas de a face o schimbare majoră în viață.

Dacă îți este frică, nu-ți face griji, pentru că noi, voluntarii OSB vom fi alături de tine!

Am fost lângă voi la Târgul Universităților, v-am ajutat cu tot ce-am putut la Consulatele României din orașele Bălți, Cahul și Chișinău și acum suntem gata de a trece la următoarea etapă din cadrul proiectului și anume întâlnirea studenților și a elevilor la gară.

Toți bobocii care au nevoie de ajutor în ceea ce privește venirea în Timișoara, depunerea actelor în original și cazarea rugăm să completați acest formular. Chiar dacă nu aveți nevoie de ajutor v-am ruga să completați acest formular pentru o comunicare mai eficientă între noi. ;)

Toate informațiile necesare pentru cei care vin cu trenul le găsiți aici iar cei care vin cu microbuzul aici.

Atașăm mai jos lista cu persoanele care deja s-au înscris în tabel cu scopul de a interacționa mai ușor. Vă sugerăm să urmăriți atent lista și să formați grupulețe de câte doi sau mai mulți omuleți atunci când veniți spre Timișoara pentru ca voluntarii noștri să poată ajuta cât mai mulți studenți.

Tabel Boboci

Drum bun și ne vedem în Timișoara!

 

1 comentariu în “Echipa OSB este gata să adopte bobocii!

  1. Excelent.AR fi bine sa stim totusi si sursele de finantare;)O idee foarte interesanta mi se pare “Liga BGA”, un campionat pe echipe jucat online astfel incat se evita absenteismul campionatele clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.