Blog

LA MULŢI ANI STUDENŢI!!!

Gabriel Activități
0

 Tineri, ingenioşi, energici, cei care sunt în stare de a crea o nouă lume, un nou viitor şi un nou univers… Da, sunt  ei- studenţii, persoanele ce vin cu idei noi şi care luptă pentru o viaţă mai bună.

Cu toate că aceşti tineri studiază în diverse domenii, au scopuri şi hobby-uri diferite îi uneşte un lucru- curajul de a înfrunta orice obstacol. Admirăm curajul studenţilor care la 17 noiembrie 1941 s-au unit pentru a revoluţiona întreaga societate, cu preţul propriei vieţi. Ei sunt cei care au demonstrat că tinerii au ce spune şi, mai ales, pot genera schimbări şi datorită lor sărbătorim astăzi Ziua Internaţională a Studentului. 

Noi, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara, chemăm tinerii studenţi de a ne susţine la munca ce o depunem zi de zi, pentru a înfrînge greutăţile care le întîmpină studenţii basarabeni, astfel păstrînd memoria celor care au facut primul pas de activism. Deci mergem împreună spre perfecţionarea condiţiilor şi respectarea drepturilor studenţilor, spre un viitor mai bun.

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara le urează tuturor studenţilor sincere felicitări, un viitor cît mai productiv şi curaj în ceea ce faceţi. Respect pentru trecut, forţă pentru prezent şi speranţă pentru viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.