În atenția studenților UVT

În atenția studenților UVT

Rugăm toţi studenţii basarabeni care îşi desfăşoară studiile în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi nu au primit loc în cămin să completeze chestionarul de mai jos. Anunţul este valabil pentru studenţii din ciclurile licenţă și master (mai puțin cei din anul 1 licență cu bacalaureat în R. Moldova, ei vor primi cazare automat).

Încercăm să soluționăm această problemă în timp util. Vă mulțumim.

2 Răspunsuri : “În atenția studenților UVT”

  1. Dorina spune:

    Salut, in cautarea raspunsurilor la intrebarile mele am gasit aceasta organizatie unde sper sa aflu cit mai multe detalii despre studii. Am fost admisa in turul 2 la Universitatea de Vest si imi fac griji daca mai sunt locuri in camine sau. As fi foarte recunoscatoare daca imi veti lasa un raspuns, daca mai sunt locuri, conditiile si daca sunt camine cu plata cit costa cazarea in ele si care sunt conditiile. Care este termenul limita in care pot veni la universitate, cind vin voi primi cazare indata sau este nevoie sa trimit ceva documente sau alte detalii, si am vrut sa mai intreb in cazul in care nu imi va placea la facultatea la care am intrat am posibilitatea sa trec la alta facultate in cadrul acestei universitati? Voi astepta cu nerabdare raspuns.

  2. Vasile Lozovan spune:

    Dorina, la majoritatea intrebarilor tale gasesti raspuns pe grup, acceseaza https://www.facebook.com/groups/349072071842711/

Lăsaţi un răspuns