Blog

Şcoala de Vară Internațională „Tinerii-promotori ai viitorului”

Gabriel Știri Etichete: , ,
0

 În perioada  23-26 august în incinta taberei de odihna “Romantica” se va desfășura Şcoala de Vară Internațională “Tinerii-promotori ai viitorului” din cadrul Euroregiunii “Dunărea de Jos”. Acest eveniment este organizat de Consiliul Raional Cahul, Centrul de Tineret și Dezvoltare a Sportului Cahul în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova și alte OGN – uri de tineret.

În cadrul Școlii de Vară “Tinerii-promotori ai viitorului” vor participa 40 de tineri cu vârsta cuprinsă între 19-25 de ani din R. Moldova, Ucraina și România. Doritorii de a participa la Şcoala de Vară trebuie să completeze un formular aplicare și transmiterea acestuia pe adresa electronică dusadoina@gmail.com până la data de 20 iulie 2012. Regulamentul evenimentului se gaseste aici. Participarea la Școala de Vară este gratuită și include cazarea, alimentarea și transportul (Cahul-tabăra “Romantica” , cheltuielile de transport până în orașul Cahul sunt suportate de participanți).

În cadrul Școlii de vară participanții vor beneficia de  un training pe tema “Comunicarea și Leadership-ul” prezentat de experți naționali și internaționali, precum și de un program variat de activități distractive.

Calendar de înscriere:

1)      Perioada aplicării formularului: 30 mai – 20 iulie

2)      Evaluarea aplicațiilor: 20 iulie – 30 iulie

3)      Anunțarea selecției celor: 40 participanți: 1 august

4)      Perioada desfășurării Școlii de vară: 23-26 august 2012

 Comitetul  de  Organizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.