Blog

O nouă etapă în activitatea OSB Timişoara

Gabriel Comunicate de presa, Presa
0

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara a început un nou ciclu de activitate alături de un nou Birou de Conducere. În cadrul Adunării Generale din data de 13 iunie 2012, s-au desfăşurat alegerile pentru posturile de Preşedinte, Secretar general şi vicepreşedinţii departamentelor Marketing&IT, Relaţii Publice, Proiecte şi Programe, Social Educaţional şi Resurse Umane.

Predarea şi preluarea funcţiilor de conducere s-a desfăşurat în felul următor :

– Preşedinte: Alexei Dombrov – Eugen Hodinitu,
– Secretar general: Ceban Veronica,
– Vicepreşedinte PR: Bîstriţchi Irina – Iana Polihromova,
– Vicepreşedinte Proiecte şi Programe: Eugen Hodinitu – Cebotari Maxim,
– Vicepreşedine Social Educaţional: Ciobanu Alina,
– Vicepreşedinte Marketing  şi IT: Pascaru Radu – Aurel Chiper,
– Vicepreşedinte Resurse Umane: Codreanu Anatoli.

Pentru consolidarea noii echipe, vom organiza “BC School” la centrul de practică a Uversităţii de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară  a Banatului Timişoara. În cadrul şcolii,  membrii fostului birou vor împărtăşi cunoştinţele şi experienţa acumulată, practicile dezvoltate pe parcursul activităţii cu noii vicepreşedinţi şi le vor dezvălui secretele coordonării eficiente a unei organizaţii de stundeţi.

Pasul următor în activitatea OSB este perioada de admitere şi anume Proiectul “Adoptă un Boboc2012”. Anul trecut, evenimentul a avut un succes deosebit, desfăşurându-se atât în România, cât şi în Republica Moldova. Proiectul implică implicarea membrilor organizaţiei în procesul de admitere a elevilor şi studenţilor din Republica Moldova la studii în România şi cuprinde un şir de acţiuni ce vor facilita procedura de admitere a tinerilor basarabeni. Ca şi anul trecut, membrii OSB Timişoara vor fi alături de elevii şi studenţii basarabeni atât prin oferirea tuturor informaţiilor necesare pentru admitere, precum şi prin prezenţa la secţiile de depunere a dosarelor din  principalele centre de admitere la studii în România : Chişinau, Bălţi, Cahul. Mai multe detalii despre admitere vor apărea în curând pe site-ul organizaţiei www.osb.basarabeni.ro.

Cu entuziasm, forţe şi idei noi, membrii organizaţiei continuă dezvoltarea proiectelor tradiţionale şi desfăşurarea de noi proiecte, care contribuie la integrarea tinerilor basarabeni în mediul social, cultural şi academic românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.