Blog

Cupa de fotbal OSB organizată pentru prima oară în Timişoara

Gabriel Activități
0

”Unde joacă moldovenii, acolo pământul geme” În acest sfârşit de săptămână, basarabenii din Timişoara au încins terenul de fotbal de la Baza sportivă 2 a Universităţii “Politehnica”. Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara a organizat proiectul Cupa de fotbal OSB, în cadrul căruia au participat 6 echipe formate din tineri din Republica Moldova. Participanţii s-au antrenat timp de trei luni pe terenurile de la Baza 2 pentru a fi calificaţi în acest proiect.
Evenimentul s-a desfăşurat două zile. Duminică, 27 mai, a avut loc finala cupei şi premierea echipelor câştigătoare. Pe locul 2 s-a calificat echipa FC Veteran Arsenal al cărui căpitan a fost Ghenadie Rudei, ei fiind premiaţi cu o minge de fotbal. Marele premiu – Cupa OSB – le-a revenit echipei FC Tipografia, căpitan – Denis Slonovschi.
Un premiu special i-a fost acordat din partea Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timişoara lui Eugen Munteanu, golgeter-ului Cupei OSB, care a marcat cele mai multe goluri, 13 la număr, pe parcursul întregului eveniment.
Este pentru prima dată când OSB Timişoara organizează o cupa de fotbal şi este un început promiţător. Vă aşteptăm şi anul viitor la cea de-a 2-a ediţie a Cupei de fotbal OSB cu noi forţe şi emoţii pozitive.
Mulţumim Consiului Judeţean Timiş şi Universităţii ”Politehnica” din Timişoara pentru sprijinul acordat în organizarea acestui proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.