Blog

OSB Timișoara organizează și dansuri de societate!

Gabriel Activități Etichete: , ,
2

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara a început recent desfășurarea unui proiect original și de succes – Ansamblul de dans „Horița”. Cursurile de dansuri populare sunt conduse de un tânăr basarabean talentat, cu un spirit organizatoric bine dezvoltat, Petru Tudoreanu. Primul debut scenic al tinerilor dansatori a avut loc în cadrul unui concurs organizat de Liga Studenților Chimiști din Timișoara, cu ocazia sărbătorii de „Dragobete”, unde fiecare echipă participantă a reprezentat o regiune a României.
Dacă nu știi să dansezi și îți dorești să însușești arta dansului popular, dacă ai îndrăgit tradițiile din Basarabia însă nu ai avut ocazia până acum să faci parte dintr-un grup de oameni care valorifică valorile culturale de acasă și în vestul României, alătur-te și tu Ansamblului de dans „Horița”.
Cursurile sunt gratuite și se desfășoară miercuri – 18:00-20:30 și sâmbătă – 19:00-22:00, în incinta Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT).
Întrucât cursurile de dans popular au avut succes atât prin numărul mare de participanți, cât și prin impactul care l-a avut asupra publicului din Timișoara, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara a decis să răspundă solicitărilor din partea iubitorilor de dansuri de societate și să înființeze un modul nou în cadrul căruia se vor studia și alte genuri de dans, precum: vals clasic, tango. Acest modul este creat special pentru începători, iar figurile studiate vor fi ușor asimilate și aplicate în practică la diferite activități. Însă, la aceste cursuri, se pot prezenta și dansatori avansați. Instructoare va fi o tânără basarabeancă cu pregătire specială, Mocanu Victoria. Cursurile se vor desfășura începând din 4 martie, în fiecare duminică, de la ora 17:30 – 20:30, în incinta FITT.
Așteptăm cu drag toți doritorii de a se înscrie.

2 comentarii în “OSB Timișoara organizează și dansuri de societate!

  1. Buna ziua!
    Doresc sa ma inscriu la dansuri de societate si doresc mai multe informatii.

    Va multumesc
    Elena

  2. Buna ziua!

    Doresc sa ma inscriu la dansuri de societate si doresc si alte informatii.

    va multumesc,
    Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.