Blog

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara recrutează!

Gabriel Activități Etichete: ,
1

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara te invită să faci parte din familia noastră. Eşti student şi doreşti să îţi ajuţi comunitatea din care faci parte? Alături de noi, vei putea participa direct la soluţionarea problemelor cu care se confruntă prietenii sau colegii tăi. Vrei să îţi petreci timpul util şi plăcut, alături de tineri energici, ingenioşi şi deschişi spre noi realizări? Doreşti să îţi lărgeşti cercul de prieteni, să îţi dezvolţi spiritul de a lucra în echipă şi să implementezi ideile constructive care îţi aleargă prin minte în fiecare zi?

În perioada 17-25 noiembrie, intră pe site-ul osb.basarabeni.ro/studenti şi completează formularul de înscriere. În continuare, vei fi informat despre următoarele acţiuni care trebuie să le desfăşori pentru a deveni membru OSB.

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara s-a format pentru a apăra drepturile şi interesele tuturor basarabenilor veniţi la studii în Timişoara. În cei 10 ani de activitate, pilonii de bază ai organizaţiei au fost tineri din Republica Moldova care au reuşit să dezvolte şi să păstreze o continuitate durabilă a activităţii acesteia. Vino şi tu alături de noi să faci parte din echipa care a reuşit să transmită din generaţie în generaţie tradiţia activităţii organizaţiei în care se menţine integru spiritul basarabean.

1 comentariu în “Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara recrutează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.