Blog

OSB Timişoara invită toţi Bobocii!!!

Gabriel Activități Etichete: ,
0

După o vara plină de emoţii, infruntand cozile de la Consulat şi aşteptand cu nerabdare publicarea listelor cu tinerii admişi la studii in Romania, v-aţi vazut visul realizat. Odată ajunşi in Timişoara, aţi crezut, probabil, că toate problemele au luat sfarşit şi că ce a fost mai greu a rămas in urmă, insă noi cunoaştem fiecare etapă prin care treceţi in viaţa de student şi ştim că atunci cand in faţă ţi se deschid noi orizonturi, apar şi noi dificultăţi.
Pentru a trece impreună peste „micile obstacole” şi pentru a impartaşi experienţele noastre, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara invită toţi bobocii să petrecem un weekend impreună.
Sambătă, 15 octombrie, incepand cu ora 11:30, te invităm să „descoperim” impreună Timişoara. Vei avea parte de o excursie de neuitat prin „oraşul de pe Bega”, numeroase provocări şi, desigur, surprize. La „Descoperă Timişoara” vei avea ocazia să iţi faci prieteni noi, să iţi dezvolţi spiritul de echipă şi cel de observaţie. Vino să te convingi că şi „necunoscutul” are misterele sale. Alături de noi, te vei bucura de splendoarea oraşului ce are o cultură şi o frumuseţe deosebită şi iţi vei da seama din ce motive vizitatorii iubesc atat de mult Timişoara.
Duminică, 16 octombrie, incepand cu ora 13:00 , in Sala A02, din cadrul Universităţii de Vest, se va desfăşura proiectul „Intreabă-Răspundem”, acţiune organizată in fiecare an de către OSB Timişoara, cu scopul de a reuni un număr insemnat de studenţi basarabeni şi de a facilita integrarea bobocilor in mediul social şi academic romanesc. Te vom aştepta să ne comunici problemele cu care te confrunţi şi să căutăm impreună răspunsuri. Vor fi prezente persoane care iţi vor putea oferi răspuns la orice intrebare legată de studenţie, cazare, permis de şedere.Şi noi am intalnit obstacole asemănătoare, şi noi am fost ajutaţi la randul nostru, acum e momentul tău să fii indrumat in viaţa de student din Timişoara. Cu această ocazie, OSB Timişoara invită la această intalnire şi studenţii care deja au depăşit statutul de „boboc” şi s-au acomodat cu succes in Timişoara.
Te aşteptăm sambătă şi duminică sa fii alături de noi şi noi să fim alături de tine, pentru că nouă ne pasă!

Autor:  Bistriţchi Irina, Manager Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.