Blog

Conferință de presă la Chișinău

Gabriel Activități Etichete: , , , ,
0

În prezent, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara desfăşoară proiectul „Adoptă un Boboc 2011”, care contine un şir de acţiuni ce vor facilita procedura de admitere a tinerilor din Republica Moldova la studii în România, precum şi integrarea acestora în mediul academic, social şi cultural românesc.

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara, Asociaţia Tinerilor Basarabeni din Iaşi şi Clubul Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni din Galaţi vor desfăşura joi, 28 iulie, începând cu ora 13:00, în incinta agenţiei „Infotag” (mun. Chişinău, str. M.Kogălniceanu 76), o conferinţă de presă pe tema „Student în România”. În cadrul acestei conferinţe, venim să informăm viitorii boboci ca le vom acorda sprijinul pe parcursul perioadei de admitere, precum şi după înmatricularea lor la liceu/universitate.

Desfăşurarea proiectului a început prin informarea elevilor şi a studenţilor în legătură cu procedura de admitere la studii în România şi continuă cu acţiuni ce se vor desfăşura atât în Republica Moldova, cât şi în România. Mai multe detalii vor fi oferite în cadrul conferinţei de presă.

Autor: Bîstriţchi Irina – Manager Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.