Perioada depunerii dosarelor pentru admitere la studii în România

Perioada depunerii dosarelor pentru admitere la studii în România

Actele se vor depune la sediile minisiunilor diplomatice ale României din Bălți, Chişinău şi Cahul, conform graficului de mai jos:

La Bălţi, comisia va primi dosarele la Universitatea Alecu Russo în zilele de 31 iulie 2011 (orele 14.00 – 18.00); 1 august (orele 9.30 – 18.00); 2 august (orele 9.30 – 15.00).

La Chişinău, dosarele se depun pe strada Vlaicu Pârcălab nr. 39, în sediul fostului Consulat al României, în zilele de 3 august – 5 august între orele 9.30 – 18.00 şi 6 august între orele 9.30 – 15.00.

La Cahul comisia se va afla la Universitatea Bogdan Petriceicu Hasdeu, în ziua de 7 august între orele 9.30 – 18.00 şi 8 august între orele 9.30 – 15.00.

Pentru studii universitare de masterat in Romania pot aplica pentru locuri finantate doar candidatii care au absolvit studii universitare de licenţa in Romania.

Pentru detalii accesaţi pagina dedicată admiterii.

Sursa: www.edu.md

6 Răspunsuri : “Perioada depunerii dosarelor pentru admitere la studii în România”

 1. Dumitru spune:

  sigur in acest an dosarele vor fi depuse pe strada Vlaicu Pircala?Pina acum dosarele se depuneau pe strada Grigore Ureche.

 2. Radu Pascaru spune:

  sigur, poti sa stai linistit….bafta la admitere

 3. Aliona spune:

  buna, rog mult sa imi raspundeti la asa intrebari copii a caror unul din parinti este decedat au ceva inlesniri, si inca una inteleg din multe mesaje si incurajari ca cu 8 si..mai poti spera la o admitere rog sa ma ajutati cu un sfat cam cu media din formula 8, 62 sau 8, 92 poti opta pentru ce facultati din domeniul economiei si a medicinei, dar va rog sincer..

 4. Radu Pascaru spune:

  Salut, nu am auzit sa aiba ceva avantaj copii cu un singur parinte si plus daca esti admisa la bursa in Romania ca cetatean strain nu mai poti sa primesti altfel de burse(burse sociale, adica daca ai un singur parinte sau parintii is someri,etc ) decat cea de 65 de euro; in legatura cu media te-as sfatui sa depui ca nu pierzi nimic, depune acolo unde sunt mai multe locuri…..bafta la inscriere, o sa iti tin pumnii.

 5. Cathleen spune:

  That’s an apt answer to an inireesttng question

 6. http://www./ spune:

  دادش تویه پوشه dlc شما فایل های مپ ها برای کو-آپ هم هست…اگه ممکنه باسه ما هم بزارید ما هم حالشو ببریم

Lăsaţi un răspuns

Login