Presedintele Traian Basescu a invitat oficial Organizatia Studentilor Basarabeni la a doua editie a Scolii de Vara „Comunitati romanesti si identitate europeana”

In perioada 20 – 26 august a.c. se va desfasura, in Centrul „Eudoxiu Hurmuzachi”, editia a II-a a Scolii de Vara a romanilor de pretutindeni, sub genericul „Comunitati romanesti si identitate europeana”, bucurandu-se de inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Printre organizatorii evenimentului se numara Administratia Prezidentiala in parteneriat cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti si Centrul pentru Romanii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi”.

Programul Scolii de Vara „Comunitati romanesti si identitate europeana” va cuprinde cursuri, dezbateri, intalniri, vizionari de filme, lansari de carte, spectacole, concursuri, vizitarea unor obiective istorice si turistice din Romania.

Programul va fi structurat pe modulele tematice: integrare europeana, cultura, drepturile omului, mass-media, educatie si societate civila.

Lăsaţi un răspuns

Login